Dorinta si dragostea

Este oare dorinta de parinte asemenea dorintei de cineva autoritar sau este dorinta de parinte fca dorinta de securitate si de gasire a esentei sale? Este aceasta dorinta cautarea raspunsului la intrebarea despre esenta fiecarui fiinte umane? Cum se combina ele impreuna? exista oare aici o tangenta cu ideea despre creator? Poate o paralela?

Timpul petrecut cu parinti face ca amintirea despre ei sa vina ca o placere ascunsa, ce nu poate fi definita sau exprimata. Insa ace3asta nu este corect pentrufiecare caz. Exista si diferente…

Exista ideea confrom careia noi putem trece de la o iubire parinteasca la ceva mai suprem. Nu se are in vedere negarea celei parintesti ci includerea ei intr-o iubire mai mare o iubire fata de Creator! Psibil ca o parte a omenirii are de constientizat acest fapt. Pe de alta parte daca nu a existat o iubire a parintilor nu este excus faptul ca persoana poate sa realizeze acea Iubire fata de Creator. Nenumarate sunt caile care duc spre un varf de munte si toate sunt bune atat cat se pastreza intentia de a ajunge.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: