Ganduri si atitudini

Ganduri si atitudini

Exista unele ganduri care trebuie scimbate insa ele nu se manifesta intotdeauna. De exemplu unele amintiri neplacute pot sa afecteze persoana doar in unele cazuri care ii ameintesc de acele evenimente. Daca cel care doreste sa fie stapanul sinelui nu se simte ferm in neacceptarea acelor ganduri ce i i infulenteaza vointa atunci se poate de spus ca el va trebui sa le tranforme dar altadata.

In cazul cand gandurile nedorite nu se manifesta, asta inseamna nu intotdeauna isneamna ca ele nu se vor intoarece. Exista o hibernare a lor, dar procesul reintoarcerii, aparitiei acelor ganduri in constiinta nu poate fi redus doar la cazurile directe care pot sa le trezeasca. Uneori calea gandului este cu mult mai necunoscuta si atunci intr-o zi senina te cuprinde pe neprins de veste.

Cel mai bine pentru persona este ca ea sa le transforme cat mai repede poasibil, caci doar in acest caz se paote garanta o calitate a realizarii,a transformarii gandurilor nedorite.
Nu intotdauna vor fi momente in viata care vor avea de a face cu acele ganduri si ele pot dormita mereu. Atunci can sufletul pleaca, este posibl ca acele ganduri sa apara ca o entatie, ca o dorinta a lor sa subjuge sufletul. In cazul in care nu exista mecanisme de aparare, atunci spui adio sufletului, fiind cu totul ingropat in constiinta acelor ganduri sau imagini ce distrug momentan vointa libera, sau ramasitle unor aspiratii slabe de impotrivire.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: